Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Waarom Stoffeerderij Klok

De stoffeerder in jouw regio

Als de mensen van Stoffeerderij Klok bij je over de vloer komen, weet je één ding: nú wordt het mooi. Noem ons mooimakers. Want dat is wat we graag doen, met vloerbedekkingen en raamdecoraties die zorgen voor sfeer, comfort, gemak. De finishing touch van jouw interieur.

  • Woninginrichting

  • Projectinrichting

  • Vloeren

Voor particulier en zakelijk

Zowel particulieren als zakelijke klanten komen bij ons voor vloer- en raamdecoratie op maat. We regelen alles. We denken met je mee over de juiste vloerbedekking en raamdecoratie. En komen bij je thuis om alles zorgvuldig op te meten en de plaatsen. Na een werkdag ruimen we alles netjes op. En het belangrijkste: we leveren volgens planning. Zodat jij weer verder kunt.

Stoffering die mooi is én blijft

We gaan voor mooi én goed. Daarom werken we alleen met kwalitatieve merken en met de beste lijmen en andere materialen. Daardoor geniet jij heel lang van jouw vloer en raamdecoratie.

De afspraak staat

Na ons moet jij verder kunnen met de inrichting. Dat snappen we. En daar zorgen we voor. We geven een reële planning af en houden ons daaraan. Na afstemming voeren we het werk zelfstandig uit.

Feilloos maatwerk

Maatwerk is bij ons de standaard. Voor elke vloer die we leggen. En voor elke raamdecoratie die we plaatsen. Elk hoekje, elk naadje heeft onze aandacht. Het past, het klopt, het wordt mooi.

Welkomstbord Stoffeerderij Klok

Anno 1995

Stoffeerderij Klok is het bedrijf van Herman Klok. Van 2010 tot 2022 runde hij bet bedrijf samen met zijn vader, die in 1995 een showroom opende in de verbouwde garage achter het huis. Pa Klok legde zich in die beginjaren toe op meubelstoffering en daarnaast op gordijnen en tapijt. De garage maakte plaats voor een nieuwe hal. Tegenwoordig werken we voor particulieren én (binnenhuis)architecten. Een mooie balans. Met evenveel vakliefde stofferen we woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Maak kennis met ons team

Woninginrichting

Een nieuw huis om te stofferen. De verbouwing die bijna klaar is. Of die oude vloeren en gordijnen waar je op bent uitgekeken. Met vloer- en raamdecoratie breng je de sfeer terug in jouw huis. Zo creëer je die heerlijke plek waar je van droomde. Kies ook voor woninginrichting door Klok.

Projectinrichting

Ben je verantwoordelijk voor de inrichting van bijvoorbeeld een hotel, theater, winkel of restaurant? Dan wil je een stoffeerder die snel zelfstandig aan het werk kan. Natuurlijk de gevraagde kwaliteit levert. En vooral: woord houdt en oplevert volgens planning.

Logo