Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Zonwering

De zon is heerlijk. Maar niet altijd prettig in huis. Met zonwering creëer je in alle seizoen een comfortabel binnenklimaat. Je voorkomt dat het op zonnige dagen te warm wordt in huis. Zonwering houdt ook felle uv-stralen tegen. Maar wat voor zonwering wordt het? Er valt zó veel te kiezen. Van jaloezieën en rolgordijnen tot screens, rolluiken en zonneschermen. Eén tip: laat je goed adviseren

Voor inspiratie en advies bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en ophangen

  • Ruim 30 stalen vitrages

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Binnenzonwering

Houd je de zon graag buiten, maar wil je liever geen ‘gewone’ gordijnen? Kies voor jaloezieën, shutters of rolgordijnen. Die zorgen voor veel sfeer in huis en zijn makkelijk te bedienen. We maken de zonwering perfect op maat voor jouw ramen en verzorgen de plaatsing. Alles geregeld.

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen in elk interieur. Er is volop keuze in stoffen, texturen en honderden kleuren. Vochtbestendige stoffen zijn geschikt voor badkamer en keuken. Veel mensen kiezen voor een rolgordijn met een transparante stof. Dat zorgt voor een sfeervolle lichtinval in huis. Er zijn ook verduisterende gordijnen. Kies uit rolgordijnen van de merken ABZ raamdecoratie, Multisol, Velux en Zonnelux.

Jaloezieën

Jaloezieën bestaan uit lamellen die onder of naast elkaar hangen. Je bedient ze met koordjes. Met jaloezieën bepaal je zelf de lichtinval, maar ook de mate van privacy. Jaloezieën zijn sfeervol in elk interieur. Er zijn zowel verticale als horizontale jaloezieën. Horizontale jaloezieën hangen de lamellen onder elkaar. Bij verticale jaloezieën hangen de lamellen naast elkaar. Jaloezieën zijn leverbaar in diverse merken, meer dan 100 kleuren en in stof, kunststof (geschikt voor vochtige ruimtes) en hout. We verkopen jaloezieën van de merken Luxaflex, Multisol, Zonnelux en ABZ raamdecoratie.

Screen met solar motor

Buitenzonwering

Met buitenzonwering houd je warmte en licht helemaal buiten. Buitenzonwering heeft nog andere praktische voordelen. Zoals privacy, inbraakwering. Kies voor screens, rolluiken of zonneschermen. We maken de buitenzonwering precies op maat en verzorgen de plaatsing. We zijn dealer van de merken Multisol en Velux.

Rolluiken

Rolluiken zijn zonwerend, volledig verduisterend én inbraakwerend. Op warme zomerdagen houden rolluiken het lekker koel in huis. In de winter houden rolluiken juist warmte vast. Rolluiken isoleren dus het hele jaar door. Rolluiken zijn ook geluiddempend. Rolluiken verkleinen de kans op inbraak. Dit dankzij de anti-optilveren in het rolluik. Rolluiken zijn 100% verduisterend.

Screens

Screens bestaan uit screendoek, metalen geleiders en kleine screenkast. Screens filteren de zon voor 85%. Ze laten 1 tot 3% licht door. Je hebt overdag geen last van zonlicht en warmte in huis en tóch daglicht. Screens zorgen ook voor privacy. Bij ritsscreens is het screendoek verbonden aan de zijgeleider. Deze zien er strakker uit en zijn windvast. Je kunt kiezen voor screens zonder of met motor. Een solarmotor werkt ook op zonne-energie.

Zonneschermen

Met een zonnescherm geniet je op zonnige dagen van comfortabele schaduw en een aangename temperatuur in huis. Kies uit een terrasscherm of een uitvalscherm. Een terrasscherm (of: knikarmscherm) zorgt voor schaduw op het terras. Een uitvalscherm geeft geen schaduw voor buiten. Een uitvalscherm is een alternatief voor screens.

Multishade zonwering

Horren

Met horren geniet je van de buitenlucht zonder dat er insecten binnen kunnen komen. Er zijn ook horren met speciaal pollengaas, wat fijn is als je last hebt van hooikoorts. We plaatsen raamhorren, hordeuren als plisséhorren. Bij een plisséhor rol je het gaas niet op, maar vouw je het op. We hebben maatwerkhorren voor elk type deur (enkel, dubbel, schuifpui) en raam (draai- en draaikiepramen).

Horren in keuken

Op maat gemaakt, zorgvuldig geplaatst

Het plaatsen van zonwering komt heel precies. We komen dus altijd eerst kijken om alles op te meten, tot op de millimeter nauwkeurig. Daarna laten we de zonwering op maat maken. Daarna komen onze monteurs langs om de zonwering te plaatsen. Kortom, we regelen alles voor je.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Welkom in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment zonwering. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken zonwering

Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo