Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Linoleum

Linoleum is ideaal in ruimten die intensief worden gebruikt. Zoals woonkamers, kantoren, theaters, restaurants en ziekenhuizen. Er zijn linoleumvloeren in alle kleuren en diverse vormen en patronen. Linoleum is duurzaam en milieuvriendelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld in Midden-Nederland.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en leggen

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Voordelen van linoleum

Linoleum is een natuurproduct dat bestaat uit grondstoffen zoals lijnzaadolie, hars, kalksteen en houtmeel. Bijna driekwart van het product is recyclebaar. Een linoleumvloer is oersterk, makkelijk schoon te houden en heeft een lange levensduur. Linoleum is kleurvast en krasbestendig. Linoleum is heel hygiënisch, omdat bacteriën zich daarin niet vermenigvuldigen. Linoleum is geschikt voor vloerverwarming.

Showroom Stoffeerderij Klok

Egaliseren en leggen

Het is belangrijk dat de basisvoer volledig glad is. We egaliseren de vloer daarom eerst met egaline. Ook eventueel freeswerk doen we zelf. Gaat het om een houten basisvloer? Dan leggen we eerst plaatmateriaal met geluidreductie. In alle andere gevallen leggen we het linoleum direct op de basisvloer.

Snuif inspiratie op in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie, waaronder linoleum. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Showroom Stoffeerderij Klok

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken Linoleum vloeren


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo