Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Laminaat

Overweeg je laminaat te laten leggen in huis? Dat kan in elke ruimte. Er zijn zelfs vochtbestendige laminaatsoorten voor badkamers en keukens. Bij ons kun je terecht voor het kwaliteitslaminaat van de merken Beautifloor en Meister. We kunnen het voor je leggen, maar je legt het ook makkelijk zelf. 

Wil je weten hoe zo’n vloer eruit ziet en aanvoelt? Bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en leggen

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Kies jouw laminaat

Laminaat is ontwikkeld als voordeliger alternatief voor parket. Laminaat bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, vooral hout. Laminaat heeft een kern van gecomprimeerde houtvezels. Aan de onderkant zit tegenfineer voor de stabiliteit. Aan de bovenkant zit een decorpapier met het dessin. De toplaag bestaat uit melaminehars. Je kunt kiezen voor een laminaatvloer met V-groef of een laminaatvloer zonder V-groef. En voor een laminaatvloer met brede planken of smalle planken.

Showroom Stoffeerderij Klok

Kenmerken van laminaat

Laminaat heeft nogal wat voordelen. Goed laminaat is heel sterk en gaat al gauw 20 jaar mee. Laminaat is geschikt in elke ruimte. Er zijn ook vochtbestendige laminaatsoorten voor badkamers en keukens. Laminaat is makkelijk in onderhoud. Dit dankzij de beschermende toplaag. Laminaat is verkrijgbaar in talrijke kleuren en patronen. Dankzij het kliksysteem leg je het laminaat makkelijk zelf.

Is het laminaat beschadigd, dan kun je het niet meer repareren. Je moet de plank vervangen. Komt er vloeistof op de vloer, dan moet je dit direct verwijderen, anders trekt het in het laminaat en krijg je bobbels. De meeste mensen kiezen daarom tegenwoordig voor een PVC-vloer.

Zelf laminaat leggen óf laten leggen

Laminaat is niet moeilijk om te leggen. Wel kan het zwaar zijn, omdat je de hele dag afwisselend op je knieën ligt en planken zaagt. Veel mensen kiezen er daarom voor om laminaat te laten leggen. Je weet dan zeker dat het vakkundig gebeurt. We plaatsen altijd eerst een rubber ondervloeren dus nooit simpelweg een foam of de bekende groene platen. Rubber zorgt voor goede geluidsdemping

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Welkom in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie, waaronder laminaat. We hebben ongeveer 30 stalen laminaat. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken Laminaat vloeren


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo