Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Tapijt

Tapijt. Héérlijk voor de voeten. Veel mensen kiezen daarom voor tapijt op de slaapkamer en op trappen. In de woonkamer zorgt tapijt voor een chique, warme uitstraling. Voor de zakelijke markt leggen we tapijt in theaters, hotels en restaurants. Kies uit diverse kwaliteitsmerken, zoals Parade en Interfloor, en heel veel verschillende kleuren en patronen. 

Nieuwsgierig naar onze vloerbedekking? Bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld in Midden-Nederland.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en leggen

  • Kom kijken in onze showroom

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Kenmerken van tapijt

Tapijt voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. Dat is verreweg het belangrijkste voordeel van tapijt. Tapijt is ook geluidsisolerend, fijn voor de buren. Tapijt is stroever dan PVC of laminaat. Je glijdt minder snel uit. Een tapijtvloer heeft meer onderhoud nodig, zoals het verwijderen van haren en vlekken. Voor mensen met een allergie is tapijt misschien minder geschikt.

Tapijt vloerbedekking Stoffeerderij Klok

Zachte vloerbedekking laten leggen

We selecteerden de beste tapijtmerken. Zoals Parade, Desso, Bonaparte, Interfloor en Cotap.Zowel hoogpolig als laagpolig tapijt. Goed tapijt is slijt- en kleurvast en blijft jarenlang mooi. Onder het tapijt komt een ondervloer. Dit zorgt voor een nog langere levensduur en loopcomfort. Tapijten met Solution Dyed Nylon (SDN) blijven kleurecht en zijn vlekbestendig. Goed tapijt is ook beter te verwerken voor onze stoffeerders, zonder dat we draadjes lostrekken bij het snijden.

Snuif inspiratie op in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie, waaronder tapijt. We hebben meer dan 4500 stalen tapijt. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Showroom Stoffeerderij Klok

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken Tapijt vloeren


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo