Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Vloeren

Een nieuwe vloer brengt sfeer in elke ruimte. De kleuren, de stoffen, de textuur, het draagt allemaal bij aan een ruimte waar mensen graag komen en verblijven. Stoffeerderij Klok legt vloeren waarvan je jarenlang plezier hebt. Kies uit vele trendy merken, materialen en texturen.

Vloeren voor particulier en zakelijk

Droom je van een nieuwe vloer in huis? Of zoek je een betrouwbare stoffeerderij voor je kantoor, winkel, hotel of theater? Stoffeerderij Klok is er voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We ‘vloeren’ zowel woningen als theaters, hotels, restaurants en winkels.

  • PVC

  • Tapijt

  • Linoleum

  • Laminaat

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

PVC-vloer

Een PVC-vloer is een sterke, mooie vloer waar je weinig tot geen onderhoud aan hebt. De meeste mensen kiezen daarom tegenwoordig voor zo’n vloer. Een kwalitatieve PVC-vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer.

PVC vloer in woonruimte
Tapijt op trap

Tapijt

Tapijt. Héérlijk voor de voeten. Veel mensen kiezen daarom voor tapijt op de slaapkamer en op de trap. In de woonkamer heeft tapijt een chique, warme uitstraling. Voor de zakelijke markt leggen we tapijt in theaters, hotels, restaurants en winkels. Kies uit vele merken, kleuren en patronen.

Linoleum

Linoleum is ideaal in ruimten die intensief worden gebruikt. Zoals woonkamers, kantoren, theaters, restaurants en ziekenhuizen. Er zijn linoleumvloeren in alle kleuren en diverse vormen en patronen. Linoleum is duurzaam en milieuvriendelijk.

Linoleum vloer gelegd
Laminaat vloer gelegd in woning

Laminaat

Overweeg je laminaat te laten leggen? Dat kan in elke ruimte. Er zijn zelfs vochtbestendige laminaatsoorten voor badkamers en keukens. We adviseren het kwaliteitslaminaat van Beautifloor en Meister. Je kunt het laminaat laten leggen óf zelf leggen.

Vloerkleed

Met een vloerkleed geef je een ruimte in een handomdraai een heel andere sfeer. Kies voor een kant-en-klaar vloerkleed of voor een vloerkleed dat we op maat maken uit tapijt van één van onze topmerken. De meeste karpetten uit ons assortiment zijn geschikt als vloerkleed.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie. We hebben meer dan 300 stalen gordijnen. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Onze merken

Logo