Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Woninginrichting

Een nieuw huis om te stofferen. De verbouwing die bijna klaar is. Of die oude vloeren en gordijnen waar je op bent uitgekeken. Met vloer- en raamdecoratie breng je de sfeer terug in jouw huis. Zo creëer je die heerlijke plek waar je van droomde. Kies ook voor woninginrichting door Klok.

Vloeren

Wat een nieuwe vloer al niet kan doen. Het verandert de uitstraling van een ruimte totaal. Kies je vloer daarom zorgvuldig. Wordt het een pvc-vloer, een laminaatvloer of – lekker warm voor de voeten – een tapijtvloer?

  • Tapijt

  • PVC

  • Linoleum

  • Laminaat

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Raamdecoratie

Raamdecoratie is functioneel én mooi. Je hebt daarmee de privacy die je wilt en het kleedt je ruimte mooi aan. Kies voor gordijnen, jaloezieën of shutters. Diverse kwaliteitsmerken, vele materialen en stijlen. Ook screens en rolluiken.

Raamdecoratie bij Stoffeerderij Klok

Woninginrichting begint bij Klok

Je hebt het al helemaal in je hoofd. Daar de bank en de salontafel. Gezellige fauteuils eromheen. En dan daar de eettafel. Maar de woninginrichting begint nog een stap daarvoor. Bij een mooie vloerbedekking. En bij precies de juiste raamdecoratie. Wij van stoffeerderij Klok zijn graag jouw mooimakers. Leg je plannen aan ons voor en we denken met je mee. Over kleuren, materialen en afwerkingen. Jouw woninginrichting groeit onder onze handen. Het wordt concreet.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Voor ideeën en advies over woninginrichting nodigen we je graag uit in onze showroom in Ederveen. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld en Ede. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Onze merken

Logo