Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Kies jouw raamdecoratie

Raamdecoratie is functioneel en mooi. Je hebt daarmee de privacy die je wilt én het kleedt je ruimte mooi aan. Kies voor gordijnen, jaloezieën of shutters. Diverse kwaliteitsmerken, vele materialen en stijlen. Ook screens en rolluiken.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en ophangen

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Raamdecoratie voor particulier en zakelijk

Droom je van nieuwe raamdecoratie voor je ramen thuis? Of wil je passende decoratie voor de ramen van je kantoor, winkel, hotel of theater? Stoffeerderij Klok is er voor particulieren en zakelijke

klanten. We komen langs voor een zorgvuldige meting, maken de raamdecoratie op maat en plaatsen deze.

Showroom Stoffeerderij Klok

Gordijnen

Gordijnen zijn de ultieme sfeermakers in elke ruimte. Kies uit kwaliteitsgordijnen van onder meer Kendix, De Ploeg, Artex en Vadain. Sfeervol maatwerk voor ieders smaak en wens. Van inmeten tot stomen en ophangen, we doen álles.

Vitrages

Vitrages brengen sfeer en privacy in huis. Kies bij ons uit diverse kwaliteitsmerken, kleurtinten en patronen. We regelen alles voor je: van inmeten en op maat maken tot ophangen bij je thuis. Het genieten kan beginnen.

Zonwering

Met zonwering creëer je in alle seizoen een comfortabel binnenklimaat. Je voorkomt dat het op zonnige dagen te warm wordt in huis. Maar wat voor zonwering wordt het? Er valt zó veel te kiezen. Van jaloezieën en rolgordijnen tot screens, rolluiken en zonneschermen.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Inspiratie opdoen? Welkom in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment raamdecoratie en vloeren. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken raamdecoratie


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo