Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Gordijnen

Gordijnen zijn de ultieme sfeermakers in elke ruimte. Stoffeerderij Klok is specialist in kwaliteitsgordijnen van gerenommeerde merken zoals Kendix, De Ploeg, Artex en Vadain. Sfeervol maatwerk voor ieders smaak en wens. Van inmeten tot stomen en ophangen, we doen álles.

Voor inspiratie en advies bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en ophangen

  • Ruim 4500 stalen

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Kies jouw gordijnen

Volop keuze in gordijnen. Kies voor verduisterende gordijnen, black-out gordijnen (met een speciale coating aan de raamkant), dim-out (niet volledig verduisterend) en inbetweens (lichtdoorlatende gordijnen). Welke gordijnstof kies je? Velours voelt zacht aan en geeft een klassieke en statige uitstraling. Vanwege de zware kwaliteit zijn ze behoorlijk verduisterend. Populair zijn vooral ook gordijnstoffen waarin linnen is verwerkt. Deze stof is kreukgevoeliger en kan krimpen en uitzetten bij temperatuurswisselingen. Linnen gordijnen zijn transparanter en verduisteren dus minder goed.

Showroom Stoffeerderij Klok

Voordelen van gordijnen

Gordijnen staan prachtig in elk interieur. Ze zorgen voor privacy en verduistering. En ze verbeteren de akoestiek in een ruimte. Daardoor zijn gordijnen ideaal in grote ruimtes en nieuwbouwwoningen. Bedenk wel dat je gordijnen zo nu en dan moet reinigen. Nadeel van gordijnen is dat je de hoeveel licht en de lichtinval minder goed kunt regelen dan bij zonwering[JF1] zoals jaloezieën en plisségordijnen.

Op maat gemaakt, zorgvuldig opgehangen

Onze stoffeerders komen langs om alles op te meten. Ons advies: neem voldoende stof, het liefst 250% (2,5 meter stof voor een raam van 1 meter). Zo hangen de plooien mooi diep. We laten de gordijnen op maat maken in een gordijnenatelier. Daarna komen we bij je thuis om de gordijnen te stomen en op te hangen. Mooi in de plooi. Kies voor een enkele of dubbele vlinderplooi óf voor een waveplooi. Een wave geeft een sfeervolle, luxe uitstraling. Een waveplooi is vooral geschikt voor inbetweens en andere soepel vallende stoffen. Kies voor een strakke rail of een decoratieve roede.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Nieuwsgierig naar de gordijnstoffen,- structuren en kleuren? Welkom in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie, waaronder gordijnen. We hebben meer dan 4500 stalen! Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken gordijnen


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo