Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Projectinrichting

Ben je verantwoordelijk voor de inrichting van bijvoorbeeld een hotel, theater, winkel of restaurant? Dan wil je een stoffeerder die snel zelfstandig aan het werk kan. Natuurlijk de gevraagde kwaliteit levert. En vooral ook: woord houdt en oplevert volgens planning. Stoffeerderij Klok is betrokken bij projectinrichtingen door heel Nederland. Dit in opdracht van architecten en (binnenhuis)architecten.

Vloeren

Op plekken waar veel mensen komen, moet de vloerbedekking voldoen aan nogal wat eisen. De vloer moet slijtbestendig zijn en eenvoudig zijn te reinigen. Maar je wilt ook een mooie vloer met een representatieve uitstraling. Die vloer leggen we.

  • PVC

  • Tapijt

  • Linoleum

  • Laminaat

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Raamdecoratie

Aan welke eisen moet de raamdecoratie voldoen? Is het puur decoratief of gaat het ook om bijvoorbeeld zonwering, privacy of zelfs inbraakwering? We maken elke raamdecoratie op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. En komen langs voor de montage.

Projectinrichting begint bij Klok

Theaters, hotels en restaurants toveren we om tot sfeervolle omgevingen. We richten winkels in naar de eisen van het moederbedrijf en volgens het ontwerp van de binnenhuisarchitect. We bepalen daarbij samen welke materialen we toepassen en stellen een offerte op. Na akkoord nemen de opdracht op in de planning. Gaat het om een bestaand pand? Dan komen we langs om alle ruimten goed te bekijken. Ook meten we het vochtgehalte van de vloer.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Voor ideeën en advies over projectinrichting nodigen we je graag uit in onze showroom in Ederveen. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld en Ede. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie. Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Onze merken

Logo