Over Ons

Specialist in vloer- en raamdecoratie. Voor woningen, theaters, restaurants, hotels en winkels.

Contact Info

Adres Showroom

Hoofdweg 234
6744WR Ederveen

Telefoon

0318-485332

Email

info@stoffeerderijklok.nl

Copyright © 2022 Stoffeerderij Klok

Vitrages

Denk je erover om vitrages te kopen? Kies bij ons uit diverse kwaliteitsmerken, kleurtinten en patronen. Sfeervol maatwerk voor ieders smaak en wens. We regelen alles voor je: van inmeten en op maat maken tot ophangen bij je thuis. Het genieten kan beginnen.

Voor inspiratie en advies bezoek onze showroom in Ederveen. Dat ligt vlakbij Veenendaal, Ede en Barneveld.

  • Particulier en zakelijk

  • Keuze uit diverse kwaliteitsmerken

  • Zorgvuldig laten inmeten en ophangen

  • Ruim 30 stalen vitrages

De finishing touch voor jouw interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

0318-485332

Sfeer en privacy in huis

Vitrages zijn heel dunne gordijnen met een transparante stof. De ene vitrage is transparanter dan de andere. De mate van transparantie bepaalt de lichtinval én de inkijk. Het licht komt gefilterd in de kamer. Dat zorgt voor een mooie sfeer in huis. Vitrages houden het felle zonlicht deels tegen terwijl je toch natuurlijke lichtinval hebt. Vitrages zorgen ook voor meer privacy in huis. Ideaal voor in de slaapkamer. Je kunt vitrages combineren met overgordijnen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor inbetweens[JF1]. Die zijn wat dikker dan vitrages, maar laten meer licht door dan een overgordijn.

Showroom Stoffeerderij Klok

Op maat gemaakt, zorgvuldig opgehangen

We meten alles eerst zorgvuldig op bij je thuis. Ons advies: neem voldoende stof, het liefst 250% (2,5 meter stof voor een raam van 1 meter). Zo hangen de plooien mooi diep. We laten de vitrages op maat maken in een gordijnatelier. We stomen de vitrages bij je thuis en hangen ze in de plooi op.

Showroom Stoffeerderij Klok

Snuif inspiratie op in onze showroom

Nieuwsgierig naar de gordijnstoffen,- structuren en kleuren? Welkom in onze showroom in Ederveen in Gelderland. Dat ligt boven Veenendaal en vlakbij Barneveld, Lunteren, Ede en Renswoude. Hier krijg je een compleet beeld van ons assortiment vloer- en raamdecoratie, waaronder vitrages. We hebben ongeveer 30 stalen! Kijk rustig rond. En vertrouw op het advies van onze stoffeerders.

Open: ma-vr op afspraak, zaterdag 10 tot 16 uur.

Maak een afspraak

In onze showroom of bij u thuis

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze merken vitrages


Projecten waar we van smulden

Vloeren

Monumentaal pand Quadraat in Veenendaal

In een monumentale pand in Veenendaal legden we een slimme vloeroplossing voor een laagrendement-vloerverwarming. Bekijk dit project

Vloeren

Select Hotel Apple Park in Maastricht

Select Hotel Apple Park in Maastricht is in 2021 gerenoveerd. Wij legden er nieuwe vloerbedekking in alle 165 kamers. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Oude Luxor Theater in Rotterdam

Het Oude Luxor Theater in Rotterdam is gerenoveerd. Wij legden er alle vloerbedekking. Sfeervol tapijt en pvc. Bekijk het resultaat.

Vloeren

Calvijnschool & Julianaschool in Ederveen

In 2021 legden we de vloerbedekking van het nieuwe schoolcomplex van de Calvijnschool en de Julianaschool. Bekijk dit project.

Logo