chairs-contemporary-curtains-1766513.jpg

PVC & VINYL VLOEREN

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een PVC vloer. PVC vloeren hebben een unieke eigen uitstraling en zijn niet meer van echt hout of steen te onderscheiden, het is dan ook niet vreemd dat een PVC vloer op dit moment enorm populair is.

Een PVC vloer is uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming en heeft een geweldige akoestische demping. PVC is vochtbestendig en dus ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes. PVC is verkrijgbaar in houtlook, betonlook, visgraatmotief en in meerdere kleuren en afmetingen.

Prijzen

De prijzen van PVC vloeren variëren nogal, dat is van diverse factoren afhankelijk. Het merk, het oppervlak maar ook de kwaliteit en het patroon van de vloer spelen een rol. Wilt u weten wat het leggen van een PVC vloer u zal kosten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. 

Vloerverwarming

Een PVC vloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Omdat PVC relatief dun is vergeleken met andere vloeren wordt het materiaal daardoor sneller warm.

 

PVC vloeren hebben ontzettend veel voordelen. Niet alleen is het kunststof materiaal sterk en duurzaam, PVC vloeren voelen warm aan en werken geluiddempend. Bovendien is het zeer hygiënisch, waterbestendig en nagenoeg vrij van onderhoud.

  • Sterk materiaal

  • Geluiddempend en warm

  • Hygiënisch en onderhoudsvrij

  • Waterbestendig

  • Combineren met vloerverwarming