RAAMDECORATIE

Stoffeerderij KLOK levert de mooiste raamdecoratie op maat.

 

Raamdecoratie komt in verschillende vormen en maten, maar heeft een aantal eigenschappen gemeen. Ze zorgt voor privacy, verduistert je kamer en is een bepalende factor voor de sfeer in een ruimte.

 

Of je nu gaat voor stijlvolle jaloezieën die je op gewenste hoogte kunt open- of dicht doen of heerlijke, dikke gordijnen, Stoffeerderij Klok heeft een ruim en gevarieerd aanbod raamdecoratie.

Curtains and Blinds
architecture-chair-furniture-279640.jpg

GORDIJNEN

Bij raamdecoratie of raambekleding denk je misschien aan vitrages en overgordijnen.

 

Of je denkt juist aan luxueuze horizontale of houten jaloezieën. Voor een andere ruimte denk je aan praktische rolgordijnen. En wij? Wij denken graag met je mee met de kennis van alle soorten raamdecoratie.

 

In onze winkel vind je een collectie maatwerk raamdecoratie. Kies uit verschillende stoffen en materialen. Hoe je het product ook wilt hebben, wij maken het voor je op maat. Onze vakmensen komen de raamdecoratie graag inmeten en ophangen. Lees meer...

VITRAGE

Ben je op zoek naar gordijnen die veel licht doorlaten maar ook privacy bieden?

 

Dan zijn vitrage gordijnen iets voor jou. Vitrages zijn gemaakt van transparante stof die veel daglicht doorlaat, maar de felle zonnestralen blokkeert.

 

Daarnaast beperk je de inkijk door vitrages voor jouw ramen te hangen. Je kunt dus vrij door jouw woning bewegen zonder dat anderen naar binnen kunnen kijken.

 

De hoeveelheid lichtinval en inkijk bij vitrages is afhankelijk van de dikte van de stof. In onze collectie vind je transparante gordijnstoffen met verschillende kleuren en structuren. Wij hebben vitrages in onze kant en klare collectie, maar wij kunnen vitrages ook voor jou op maat maken. Lees meer...

architecture-contemporary-furniture-8512

ZONWERING

Wij leveren een compleet assortiment rolgordijnen, plisségordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën en shutters. Lees meer...

Stoffeerderij KLOK werkt alleen met de beste kwaliteit. 

Hieronder vindt u een greep van de merken waar wij mee werken. 

Naar de website
Naar de website
press to zoom
Naar de website
Naar de website
press to zoom
Naar de website
Naar de website
press to zoom