adorable-animal-animal-photography-17503

TAPIJT

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Het voelt heerlijk aan als je op blote voeten door het huis loopt. Tapijt zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Daarnaast heeft tapijt een isolerende werking die gunstig is voor uw energieverbruik. Laten we ook niet vergeten dat tapijt geluiddempend is en daardoor rust geeft.

 

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn eindeloos. Denk aan hoogpolig, bouclé, de bekende synthetische tapijten maar bijvoorbeeld ook natuurlijke materialen zoals sisal en wol. Ook leveren wij traplopers of (kamerbrede) karpetten. ​

TRAP BEKLEDEN

Tapijt kan ook gebruikt worden om uw trap te bekleden. Dit wordt ook wel het stofferen van de trap genoemd. Ook in dit geval geldt dat de trap veel zachter loopt en dat u nagenoeg geen geluid meer hoort als u op de trap loopt. Dit is dankzij de dempende werking. Dit zijn echter slechts enkele van de voordelen die een gestoffeerde trap met zich meebrengt. Daarnaast is de keuze aan u of u uw trap volledig laat stofferen of slechts gedeeltelijk. Wij bieden meerdere opties aan. U geeft uw wensen door en wij zorgen voor een passende bekleding van uw trap.