VLOEREN

Een goede vloerbedekking verhoogt uw leef- en woongenot. De keus aan tapijt, vinyl, PVC, laminaat , linoleum en karpetten is bij Stoffeerderij Klok dan ook erg groot.

 

De diverse merken hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Kom alvast in de stemming op deze pagina, voor de echte vloeren bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Ook komen wij vrijblijvend met stalen aan huis.

tapijt.jpg

TAPIJT

Tapijt geeft in vele gevallen gelijk een behaaglijk gevoel en warmte met een tikkeltje luxe. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief. Tapijt dempt het geluid en is relatief stroef in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat, dat maakt het veiliger. Daarnaast is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen.

Lees meer...

marmoleum.jpg

PVC / VINYL

PVC / Vinyl vloeren zijn enorm populair. Ze hebben namelijk weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en zijn geluiddempend. Daarnaast zijn pvc vloeren verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. 

Lees meer...

marmoleum.jpg

LINOLEUM

Marmoleum is de merknaam van het linoleum dat door Forbo wordt geproduceerd. Marmoleum, ook wel linoleum genoemd is verkrijgbaar in banen (vanaf de rol) en als click-variant, net zoals laminaat. Het is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en heeft een bijzondere uitstraling. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is daardoor een zeer duurzaam product; het kan vrijwel volledig worden hergebruikt.

Lees meer...

Modern Interior

KARPET

Karpetten worden op verschillende manieren gebruikt. Vaak is het om een deel van een bepaalde ruimte (in de huiskamer) af te scheiden, bijvoorbeeld een centraal punt van het zitgedeelte waar een kleine tafel op het karpet staat. Hetzelfde kun je doen als ‘ondergrond’ voor de eettafel met stoelen. In de slaapkamer gaat het vaak om het warme en sfeervolle effect van het kleed.

Lees meer...

8964517429278-500-500.jpg

LAMINAAT

Laminaat bevat vaak een houtmotief, maar laminaat is ook verkrijgbaar als tegel, in specifieke kleuren of met een fantasiedessin. De bovenste laag is een slijtvaste laag van kunststof, daaronder zit het dessin (meestal dus met een houtstructuur), daaronder een laag van hout(snippers) waarop de eerste twee lagen zijn vastgelijmd en onderaan een kruislings gelijmde laag van hout. Deze twee laatste (dikke) lagen zorgen er voor dat het laminaat stabiel blijft.

Lees meer...